Barion Pixel
Tele büszkeséggel!
A tálka üres
Hírek

Akikre büszkék vagyunk!

2022.05.30.

Nagy örömünkre szolgál megmutatni Nektek néhány kutyát, akiket gazdái ITALICUS Szuperprémium kutyatáppal etetnek, ezzel is hozzájárulva a sikerekhez. Mivel a tápjaink magas minőségi norma szerint vannak előállítva, így nem kérdés, hogy a kutyáknak a lehető legmegfelelőbb!

Számunkra nagyon fontos az, hogy a kutyák a lehető legjobb beltartalmú tápokat fogyasszák! Sokan ezért is választották az ITALICUS Szuperprémium tápokat kutyáik etetésére. Mivel elkötelezett hívei vagyunk a kutyáknak, kutyás sportoknak és kiállításoknak, fontos, hogy a kedvenceink és vásárlóink kedvencei is a lehető legjobbat kapják! Tápainkban a magas dehidratált hústartalom, a nyomelemek és ásványianyagok megfelelő aránya kedvezően hat a kutyák vitalitására. Az ITALICUS Bajnokok is híven reprezentálják mind ezt!

Beszéljenek a képek, nagyszerű genetikai hátterükkel az ITALICUS Szuperprémium kutyaeledelek garantálják a sikert!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.