Barion Pixel
Tele büszkeséggel!
A tálka üres

Bemutatkozás

Engedd meg, hogy néhány gondolatot megosszak veled. Vasszi Zoltán vagyok az ITALICUS Szuperprémium kutyaeledelek magyarországi forgalmazója, a Tiger Tattoo's Amerikai Staffordshire Terrier Kennel Aranykoszorús tenyésztője, nemzetközileg foglalkoztatott küllembíró, aktív sport kutyás és kisgyermekkorom óta lelkes kutyarajongó! Több évtizede foglalkozom a kutyákkal és azok táplálásával. Számomra mindig fontos volt az, hogy a lehető legmagasabb színvonalú táplálékot adjam kutyáimnak. Sokáig kerestem a lehető legmegfelelőbb tápot, mire rátaláltam az ITALICUS tápcsaládra.

Barátom, Riccardo Zanardi, akit a kutyatenyésztésen keresztül ismertem meg (szintén AmStaf tenyésztő) ajánlotta figyelmembe az általa készített tápok receptúráit. Hamar felfigyeltem a magas dehidratált hústartalmukra, kiegyensúlyozott ásványi anyag összetevőkre és az etetési útmutatón a kis napi etetési mennyiségekre.

Miután kipróbáltuk a kutyáknál, könnyű emészthetőség és a maximális felhasználódás hamar megmutatkozott. A nagy terhelhetőség, feszes izmok és ragyogó szőr már hamar látszott/látszik a kutyákon.

FONTOS:

Az ITALICUS Szuperprémium kutyaeledelek kizárólag természetes anyagokkal vannak tartósítva! A Tocopherols (Vitamins C és E) / tokoferol (C és E vitamin) – Természetes tartósító anyagok. A tokoferol antioxidánsként működik, megakadályozza a zsírsavak, vitaminok és egyéb tápanyagok oxidációját. Mostanában egyre gyakrabban használt tartósítószer, mivel a kutyatulajdonosok egyre inkább ódzkodnak a vegyszerektől.

MOTTÓM: 

Etesd kutyádat életkorának, típusának és terhelésének megfelelően!
Az ITALICUS Szuperprémium kutyatáp család az ami a legmegfelelőbb kutyád számára!
Tápjainkat egyre szélesebb körben etetik különböző fajtájú kutyák tenyésztői/ tartói. 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.